Kaasveredeling Kruijt geeft met dit magazine een kijkje in de wereld van de kaasverwerking. Het landelijke Zegveld in de gemeente Woerden vormt het decor voor het familiebedrijf, dat zich volledig toelegt op de handel, verwerking en verpakking van kaas en kaaszijstromen voor de levensmiddelenindustrie. Met dit magazine vieren zij de rijke geschiedenis met ruim 40 jaar aan ervaring en een volgende stap in de toekomst van het familiebedrijf met een gloednieuw, state-of-the-art pand.
In de afgelopen 40 jaar heeft Kaasveredeling Kruijt een grote groei doorgemaakt met veel mooie mijlpalen. Het verhaal begon met kaashandelaar I. Kruijt die het stokje doorgaf aan zijn zoon Leen, die na twee kaaswinkels het huidige bedrijf vanaf nul opbouwde. Ook Ivo, zoon van Leen, trad in 2009 officieel toe tot het bedrijf. Ruim tien jaar geleden kwam er een tweede locatie bij in Zegveld, op een kilometer afstand van waar Kaasveredeling Kruijt ooit begon. Het was voor het familiebedrijf én voor de schoningswereld van kaas een grote stap.
Dit jaar, 2024, volgde opnieuw een mijlpaal: de opening van het nieuwe en derde pand. Met deze ontwikkeling hoopt Kaasveredeling Kruijt ook in de toekomst de marktleider te blijven in het schonen en ontkorsten van kaas, volgens de hoogste eisen en hygiënevoorschriften.
Leen, Ivo en hun betrokken team vertellen in dit magazine waar ze zo gepassioneerd over zijn, hoe het begon en wie de mensen zijn die elke dag met hart voor de zaak het bedrijf een gezicht geven.