Wat ooit begon in de kop en schotels groeide uit tot een toonaangevende specialist in grootkeuken- en horecatechniek; Bert Muller. Het geheim van dit succes? Zelfstandigheid, eerlijkheid én een gezonde portie eigenwijsheid, zegt eigenaar en directeur Willem van de Kaa. Inmiddels viert Bert Muller trots haar 120ste verjaardag. Dat vroeg om een feestelijk jubileummagazine.
“In onze branche is het redelijk uniek dat een bedrijf 120 jaar bestaat. Ik vind het prachtig om onze relaties hier, middels een feestelijk jubileummagazine, van op de hoogte te brengen. Onze successen tonen wij aan de hand van oude en nieuwe foto’s en verhalen. Van ons, maar ook van onze leveranciers en gebruikers. Kortom; 120 jaar Bert Muller op papier. Ik vind het mooi om onze afnemers in dit magazine te bedanken, want zonder hen geen Bert Muller. De samenwerking met Great Magazines ervoer ik als leuk. Het team kwam met goede ideeën, spontane teksten en veel mooie foto’s”, Willem van de Kaa, eigenaar en directeur.