De aardappelproducten van Aviko staan tegenwoordig bij miljoenen mensen over de hele wereld op tafel. Aviko is trots op deze groei, maar de ambitie van het bedrijf reikt verder. Om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar aardappelproducten, was uitbreiding van de opslagcapaciteit hard nodig. Onlangs opende Aviko officieel de deuren van het nieuwe vrieshuis in Steenderen. Het is een prachtig en geavanceerd gebouw dat Aviko in staat stelt in te spelen op de kansen in de markt én waarvoor Aviko bovendien een BREAAM Outstanding duurzaamheidsontwerpcertificaat heeft ontvangen. Kortom: een project om dubbel trots op te zijn! Om deze mijlpaal te vieren bracht Aviko een prachtig openingsmagazine uit. Hierin blikt Aviko samen met het projectteam en de bouwpartners terug op de bouw van het vrieshuis en kijkt het vooruit naar de toekomst.
“Het was een leuk en uniek project om dit voor Aviko zo waardevolle magazine samen met Great Magazines te mogen maken”, zegt Erika Timmer, Secretaresse Supply Chain en onderdeel van het projectteam voor de bouw van het nieuwe vrieshuis. “De samenwerking verliep erg prettig. We kregen leuke voorstellen voor artikelen, iedereen dacht goed mee en we konden waar nodig snel schakelen. Het is een mooi magazine geworden, dat goed laat zien hoe trots we zijn op ons nieuwe vrieshuis!”